Wie zijn wij?

Stichting Kind Beter is gestart met een bestuur van drie personen.

André de Koning (vader van Fenn en voorzitter Stichting Kind Beter)

De kracht die je voelt als je je kind wilt beschermen is er een van onmetelijke proporties. Toen ik hoorde dat onze Fenn iets mankeerde was dit oergevoel een van de eerste gevoelens die ik ervaarde. Ik moet hier iets aan doen. Na een zoektocht ben ik uiteindelijk in contact gebracht met het LUMC en is het balletje gaan rollen. Het voelt goed om hiermee bezig te zijn.

Esther Kloosterman (moeder van Fenn en secretaris Stichting Kind Beter)

In mijn werk als accountmanager ben ik gewend dat alles te regelen is, alles is controleerbaar en te plannen. Oh dat regel ik wel even…. Helaas is het leven van een special needs kind alles behalve voorspelbaar en planbaar. Vaak moet je maar roeien met de riemen die je hebt en afgaan op je gevoel in plaats van op de logica. Niemand weet wat het juiste is… Het kunnen inzetten van mijn organisatorische skills voor een doel dat me zo dicht aan het hart ligt is een geweldige combinatie.

Wilko Korving (Eigenaar BWK en penningmeester Stichting Kind Beter)

Met mijn adminstratie kantoor BWK werk ik zakelijk al jaren met heel veel plezier samen met Andre en Esther. En op het verzoek of ik mij belangeloos wilde aan sluiten bij de Stichting Kind Beter, door de administratie van de Stichting te gaan beheren, kon ik dan ook maar één ding antwoord. Ja natuurlijk help ik mee! Een geweldige manier om met mijn vak een steentje bij te kunnen dragen.

VRIJWILLIGERS

Sylvia Bos (vriendin familie en medewerker Funding Stichting Kind Beter)

Esther en ik zijn al meer dan 30 jaar vriendinnen. Dat vertrouwde basis gevoel, dat is er altijd. Dus toen Esther moeder werd, voelde dat heel dichtbij. Maar tegelijk sta je zo ver weg, want die constante zorg, die zij ervaart doordat Fenn een genetische afwijking heeft, die ervaar je niet zelf, die zie je alleen langs de zijlijn. Wel heb ik altijd gevoeld dat ik Esther zo graag zou willen helpen. Daar is nu een mogelijkheid voor, die ik dan ook met beide handen aangrijp.

Annemiek Linn en Tom Wesseling (ouders van Pippa en vrijwilligers voor Stichting Kind Beter)

Na de diagnose van onze dochter Pippa met het FOXP1 syndroom raakten we in contact met de ouders van Fenn, de oprichters van Stichting KindBeter. Een warme vriendschap ontstond. Daarnaast leerden ze ons de ins en outs en maakten we kennis met Fenn, wat een lieverd! Ook vertelden ze ons over hun droom om het leven van de kindjes met FOXP1 te verbeteren, wat een mooi initiatief! Inmiddels doen we wat we kunnen om Stichting KindBeter hierbij te ondersteunen.

De bestuurders en medewerkers van de Stichting Kind Beter voeren hun taken onbezoldigd uit.