Wie zijn wij?

Stichting Kind Beter is gestart met een bestuur van drie personen.

André de Koning (vader van Fenn en voorzitter Stichting Kind Beter)

De kracht die je voelt als je je kind wilt beschermen is er een van onmenselijke proporties. Toen ik hoorde dat onze Fenn iets mankeerde was dit oergevoel een van de eerste gevoelens die ik ervaarde. Ik moet hier iets aan doen. Na een zoektocht ben ik uiteindelijk in contact gebracht met het LUMC en is het balletje gaan rollen. Het voelt goed om hiermee bezig te gaan.

Esther Kloosterman (moeder van Fenn en secretaris Stichting Kind Beter)

In mijn werk als accountmanager ben ik gewend dat alles te regelen is, alles is controleerbaar en te plannen. Oh dat regel ik wel even…. Helaas is het leven van een special needs kind alles behalve voorspelbaar en planbaar. Vaak moet je maar roeien met de riemen die je hebt en afgaan op je gevoel in plaats van op de logica. Niemand weet wat het juiste is… Het kunnen inzetten van mijn organisatorische skills voor een doel dat me zo dicht aan het hart ligt is een geweldige combinatie.

Wilko Korving (Eigenaar BWK en penningmeester Stichting Kind Beter)

Met mijn adminstratie kantoor BWK werk ik zakelijk al jaren met heel veel plezier samen met Andre en Esther. En op het verzoek of ik mij belangeloos wilde aan sluiten bij de Stichting Kind Beter, door de administratie van de Stichting te gaan beheren, kon ik dan ook maar één ding antwoord. Ja natuurlijk help ik mee! Een geweldige manier om met mijn vak een steentje bij te kunnen dragen.

We zijn erg trots dat we kunnen melden dat we twee nieuwe, vrijwillige medewerkers hebben aangetrokken die ons gaan helpen bij de funding.

Sylvia Bos (vriendin familie en medewerker Funding Stichting Kind Beter)

Esther en ik zijn al meer dan 30 jaar vriendinnen. Dat vertrouwde basis gevoel, dat is er altijd. Dus toen Esther moeder werd, voelde dat heel dichtbij. Maar tegelijk sta je zo ver weg, want die constante zorg, die zij ervaart doordat Fenn een genetische afwijking heeft, die ervaar je niet zelf, die zie je alleen langs de zijlijn. Wel heb ik altijd gevoeld dat ik Esther zo graag zou willen helpen. Daar is nu een mogelijkheid voor, die ik dan ook met beide handen aangrijp.

Caroline Valk-Meester (vriendin familie en medewerker Funding Stichting Kind Beter)

Ruim 25 jaar geleden werden Esther en ik vriendinnen via het werk. Toen Esther op haar 40e alsnog moeder werd, een hele grote wens van haar, kon ik alleen maar heel blij voor haar zijn. Na verloop van tijd bleek dat Fenn zich anders ontwikkelde dan ‘normale’ kinderen. Dat was een groot verdriet, maar wat heeft Fenn geboft met Esther en André als mama en papa. Hij wordt omringd met liefde en zorg en krijgt alle kansen die maar mogelijk zijn. Maar datgene wat Esther en André hem het liefst bieden, ligt nog niet binnen hun mogelijkheden. Daarom zet ik mij graag in voor Stichting Kind Beter. Om fondsen te werven voor het noodzakelijke onderzoek, voor Fenn en andere special needs kinderen.

De bestuurders en medewerkers van de Stichting Kind Beter voeren hun taken onbezoldigd uit.