Doneren

Als beter worden niet langer een droom is, maar werkelijkheid kan worden… dan wil je er alles aan doen om dat bereikbaar te maken!

Doe een donatie!

Ons helpen in het realiseren van een oplossing KAN door:

Een overschrijving te doen naar: 

Stichting Kind Beter

Bankrekeningnummer NL91INGB0008735172

Den Haag

of door

Het doen van een gift via de button “Ja natuurlijk geef ik” onderaan elke pagina van de website

Doe een gift via een periodieke overschrijving

Wilt u liever een periodieke overschrijving doen met een officieel belasting formulier. Ook dat kan natuurlijk! Download het formulier hier en vul het in. Mail het vervolgens naar kindbeter@ziggo.nl dan tekenen wij het formulier zo spoedig mogelijk en zenden het weer retour. Dan alleen nog een periodieke overschrijving conform de overeenkomst indienen bij uw bank en alles is geregeld.

Koop een tasje!

NU TE KOOP! KINDBETER tasjes! Stuur een berichtje met je naam, adres en woonplaats naar kindbeter@ziggo.nl. Maak Euro 7,- over naar Bankrekeningnummer NL91INGB0008735172 en wij sturen het tasje direct naar je toe! De opbrengst komt volledig ten goede aan onze Stichting Kind Beter.

Sluit je aan bij de Vriendenloterij

Stichting Kind Beter is aangesloten bij de  Vriendenloterij. De helft van van elk lot gaat naar onze Stichting Kind Beter. Dus heb je een lot of wil je een lot kopen in de Vriendenloterij en de Stichting Kind Beter daarmee steunen? De sponsorcode van Stichting Kind Beter is 11273. 

Doe een gift via de Doe Het Zelf Notaris

Stichting Kind Beter werkt ook samen met DoeHetZelfNotaris.nl. Daar regel je online, overzichtelijk en voor een laag bedrag, een testament, legaat, en/of een meerjarige schenking. DoeHetZelfNotaris werkt samen met notarissen in heel Nederland. Door deze samenwerking kunt u tegen een laag tarief Stichting Kind Beter opnemen in een legaat of testament. Er is altijd een notaris bij u in de buurt. Kijk voor het maken van een akte op https://www.doehetzelfnotaris.nl/goede-doelen/stichting-kind-beter/.