Contact

Heb je vragen? Schrijf, bel of mail ons gerust!

Stichting Kind Beter

  • Postbus 82048
  • 2508 EA Den Haag

Telefoonnummer: 06-21513762

E-mail kindbeter@ziggo.nl

KVK nummer 71725261

RSIN/Fiscaalnummer 858824693

Kind Beter heeft er bewust voor gekozen om geen CBF-keurmerk aan te vragen. Het CBF is geen overheidsorgaan, daarom zijn wij zijn niet overtuigd van de toegevoegde waarde van het CBF keurmerk. Het CBF keurmerk kost geld. Voor ons zou dat nu betekenen dat wij het eerste ingezamelde geld direct weer moeten uitgeven en niet kunnen wegzetten voor het onderzoek. Dat vinden wij niet wenselijk.
Ons doel is geld binnen halen voor het onderzoek van Dr. W. van Roon van het LUMC. Hoe eerder we het bedrag bij elkaar hebben, hoe eerder het onderzoek van start kan gaan en we de eerste stap kunnen maken richting genezing.

Iedereen die meewerkt aan onze stichting doet dat geheel vrijwillig. Van het bouwen van onze website tot het benaderen van een PR bureau om ons op weg te helpen, allemaal doen we dat in onze vrije tijd en we maken gebruik van kennis of contacten via werk of familie.
Wij streven ernaar om met de publicatie van onze jaarrekening en open staan voor contact een volledig transparante handelswijze te hanteren.

Stichting Kind Beter wordt financieel beheerd door BWK administraties te Zoetermeer.